Aanvraag toegangscode

De toegang tot het digitaal archief op deze nieuwe website is momenteel enkel beschikbaar voor de betalende leden van LiNiAal die hun e-mailadres hebben doorgegeven. Zij ontvingen op 17 februari 2018 (of later) een wachtwoord dat hun toegang verleent.

Indien u nog geen e-mailadres hebt meegedeeld: stuur een e-mail naar liniaal@live.be met vermelding van uw lidnummer en u ontvangt per kerende uw wachtwoord waarmee u het digitaal archief van LiNiAal op de website ‘LiNiAal digitaal’ kan bezoeken tot begin februari 2019. U kan deze toegangscode ook aanvragen via onderstaand contactformulier.

Digitale abonnementen vanaf februari 2018
Toegang  ‘Digitaal archief van 40 jaar LiNiAal
Dit onderdeel is beveiligd met een paswoord. Wanneer je hier op klikt of via de nieuwsbrieven zult doorverbonden worden met deze pagina moet je het paswoord inbrengen dat je in februari 2018 (of later) hebt ontvangen.

Na veertig jaar stoppen we met onze gedrukte mededelingen en schakelen we over op digitale nieuwsbrieven. Voortaan laten we van ons horen via het internet. Liniaal blijft bestaan, maar digitaal. Vanaf februari 2018 zullen we aan al onze leden voor de ‘kleine’ bijdrage van minimum 2,50 euro, via e-mail, minimum 6 nieuwsbrieven per jaar bezorgen en hen onbeperkte toegang verlenen tot het digitaal archief van 40 jaar LiNiAal. Ook alle nieuwe artikels zullen via digitale uitgiftes voor de betalende leden beschikbaar zijn op ‘LiNiAal digitaal’.

Vanaf heden zijn er ook voor nieuwe leden enkel nog digitale abonnementen te verkrijgen. Als zij minimum 2,50 euro overschrijven op bankrekeningnummer: BE96 2930 1279 9005 met als mededeling hun e-mailadres zullen we hen toegang verlenen tot het digitaal archief van LiNiAal op de nieuwe blog en hen tevens de nieuwsbrieven bezorgen. Er is ook een overzicht van de reeds eerder verschenen nieuwsbrieven beschikbaar in het digitaal archief.

Indien nodig in de mededeling van uw overschrijving: vervang het apestaartje in uw e-mailadres door een spatie en type ook het ‘.’ punt of ‘_’ underscore, dat in vele gevallen tussen uw voornaam.naam of naam_voornaam staat. Als dit niet lukt gebruik dan aub het contactformulier hierboven en noteer uw adres (straat,nummer,gemeente) in het vakje van het ‘lidnummer’.