Wandeling zondag 1 juli 2018

Wandeling zondag 1 juli 2018… (! geen bbq !)


Op zondag 1 juli 2018 wandelen we opnieuw doorheen Nieuwerkerken. We komen samen aan de kerk om 14.15 uur en vertrekken om 14.30 uur. Afstand van de wandeling: minder dan 8 kilometer. (Sommige leden, trouwe wandelaars worden een dagje ouder…)

Groepsfoto wandeling 2018
Groepsfoto wandeling 2018

We wandelden dit jaar via de Pastorijstraat, de Bredeweg, de Papestraat en Steenhoven naar de Hoezestraat… en dan door en langs de Hoezekouter, richting de pas gerenoveerde Sint-Jobkapel (via de Frans Roucelstraat, waar we de Aalsterse volkstuintjes bekeken). We bezochten ook het Sluisken waar de Hoezebeek en de Edixveldebeek samenkomen. Op de terugweg maakten we een ommetje langs de Zurendries, de Sintelbaan en de Kwadesteenstraat… en de deelnemers werd een drink aangeboden bij de vermoedelijk oudste cafébazin van het land…

Ontwerp wandeling 2018 - Eddy De Nijs

Ontwerp wandeling 2018 - Eddy De Nijs

Ontwerp wandeling 2018 - Eddy De Nijs

Ontwerp wandeling 2018 - Eddy De Nijs

Ontwerp wandeling 2018 - Eddy De Nijs

Ontwerp wandeling 2018 - Eddy De Nijs
Ontwerp wandeling 2018 – Eddy De Nijs – (Foto’s: ‘LiNiAal digitaal’)