Wandeling & bbq zondag 2 juli 2017

Dwars door de Nieuwerkerkse kouters
Wandeling en barbecue LiNiAal, zondag 2 juli 2017


Op zondag 2 juli 2017 wandelen we opnieuw doorheen Nieuwerkerken. We komen samen aan de kerk om 14u.15 en vertrekken om 14u.30. Afstand van de wandeling: ongeveer 8 kilometer. Voor wie deze afstand te veel is, is een korter traject voorzien. Drink aangeboden door Liniaal, onderweg.

We wandelen dit jaar door en langs de Nieuwerkerkse kouters: Hoezekouter, Moortelveld, Dries, Eekbos, Herenthout, Brielkouter, De Penne, Larenbroek, Specht, Strek, Teerlingveld, Rijdent en Broekveld…

Groepsfoto wandeling 2017
Groepsfoto wandeling 2017
Traject wandeling 2017
Traject wandeling 2017 (Foto: Wim Annaert)

Bekijk het volledige traject van de wandeling (via pdf met mogelijkheid om te vergroten in uw browser of acrobat reader – met dank aan ons lid Wim Annaert)

Deelname aan de wandeling is gratis. Een ongevallenverzekering werd afgesloten. De deelnemers wordt een tweede drink aangeboden op het einde van de wandeling in de zaal Volkskring (toegang via de Vlaamsegaaistraat). We voorzien daar rond 17u.30 aan te komen.

Daar wacht ons een lekkere barbecue, met op het menu: barbecueworst, gemarineerde kippenfilet en een gemarineerde varkensbrochette, daarbij een uitgebreide saladbar, een assortiment van sausjes, brood en boter, en krielaardappeltjes met fijne kruiden die ter plaatse in een grote pan gebakken worden.


Ontwerp wandeling: Eddy De Nijs
Tekst: Fredy De Schryver
Technische assistentie: Marcel Huylebroeck